Stoiximan Super League

Λιβάγια: «Αυτή η ασίστ αξίζει πάνω από τρία γκολ»

Τον τρόπο που η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό περιέγραψε ο Μάρκο Λιβάγια.

Στην ασίστ που έβγαλε στον Πέτρο Μάνταλο για το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ, αλλά και στη βοήθεια που έδωσε ο κόσμος στους «κιτρινόμαυρους» αναφέρθηκε ο Μάρκο Λιβάγια, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Όλοι βοηθήσαμε να αλλάξει η εικόνα. Ήταν πολύ δύσκολο ίσως κάποιοι πίστευαν και αδύνατο, αλλά όταν μπορείς να επιστρέψεις απέναντι στον Ολυμπιακό είναι φανταστικό. Όταν δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες και δεχθήκαμε το γκολ, το ηθικό μας έπεσε. Στο δεύτερο δεχθήκαμε αμέσως γκολ. Δείξαμε πως έχουμε χαρακτήρα και μπορούμε να ανταποκριθούμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε ο επιθετικός των κιτρινόμαυρων στη κάμερα της NOVA.

Για το αν το πίστευε η ομάδα του τόνισε: «Στο πρώτο γκολ που σκοράραμε αρχίσαμε να το πιστεύουμε, νιώσαμε πως ο αντίπαλος φοβόταν μετά από αυτό το γκολ. Το πιστεύαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε, μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος, δεν σταμάτησε να μας πιστεύει. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παρότι δεν έχω σκοράρει ακόμα, νιώθω πως βοηθάω την ομάδα όπως σήμερα με τον Σέρχιο».

Όσο για την ασίστ που έβγαλε στο γκολ που έκρινε το ματς, είπε: «Αυτή η ασίστ για όλο τον κόσμο είναι σαν να κερδίζεις έναν τίτλο, αξίζει πάνω από τρία γκολ!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x