Το πεδίο συνεννόησης που έχει βρει με τον Νίκο Κωστένογλου (σε αντίθεση με τον προηγούμενο προπονητή) επιβεβαίωσε ο Μάρκο Λιβάγια.

Μιλώντας στη NOVA μετά το ματς με τη Λαμία, ο Κροάτης επιθετικός αναφέρθηκε αρχικά στην εμφάνιση της ΑΕΚ και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, λέγοντας:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Στην επανάληψη κρατήσαμε τον έλεγχο. Είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα. Τώρα παίζουμε με τον Παναιτωλικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αναφερόμενος προσωπικά λοιπόν στη συνέχεια στον Νίκο Κωστένογλου, σημείωσε: «Ο καινούργιος προπονητής έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, αυτές τις δύο εβδομάδες λόγω των εθνικών δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο».

Και όταν ερωτήθηκε αν νιώθει απελευθερωμένος μετά την αλλαγή προπονητή, ανέφερε: «Μιλάω πολύ με τον κ. Κωστένογλου, αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτά που μου ζητάει, σίγουρα όμως μου δίνει περισσότερη ελευθερία».

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ