Stoiximan Super League

Λιβάγια: «Στην ΑΕΚ βρήκα τον εαυτό μου – Πάμε να κάνουμε το ''6 στα 6''»!

Χαρούμενος για την απόφασή του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος αναφέρθηκε στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος.

Το σύνθημα για «6 στα 6» μέχρι το τέλος της σεζόν, με στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, έδωσε ο Μάρκο Λιβάγια, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης μεσοεπιθετικός στην ιστοσελίδα «24sata.hr»

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Αν και ήμουν λίγο σκεπτικός πριν έρθω στην Ελλάδα, τελικά εδώ βρήκα τον εαυτό μου και είμαι στην ιδανική θέση. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, στο κύπελλο είμαστε στα ημιτελικά και το πιο σημαντικό ότι αγωνίζομαι συχνά. Όταν έχεις ευκαιρίες και αγωνίζεσαι, δεν μετανιώνεις. Έκανα πραγματικά καλή κίνηση. Ο προπονητής μου με βάζει στην φυσική μου θέση, πίσω από τον επιθετικό και τώρα αισθάνομαι καλύτερα».

Για την ενδεχόμενη κλήση του στην εθνική Κροατίας: «Η επιθυμία μου να παίξω στην εθνική και να πάω στο Μουντιάλ της Ρωσίας δεν είναι απίθανο. Δεν ξέρω αν κάποιος με παρακολουθεί, δεν παίζω στην Ινδονησία, αλλά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι είχαν ευκαιρία να με δουν. Θέλω να παίξω, είμαι ακόμα νέος, είμαι μόλις 24 ετών και υπάρχουν πολλά γκολ και καλό ποδόσφαιρο μπροστά μου».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, υπάρχουν 5-6 πολύ καλές ομάδες, αλλά καμία ομάδα δεν είναι κακή. Δεν μπορείς να πας σε κάποια έδρα και να κερδίσεις εκ των προτέρων. Στην ομάδα έχουμε βρει ένα νικηφόρο σύστημα, παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, παίξαμε καλά στην Ευρώπη και είναι λυπηρό που αποκλειστήκαμε από την Ντιναμό Κιέβου, αν και ήμασταν καλύτεροι».

Για τη μάχη του φετινού τίτλου: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι παρόμοιο με αυτό της Κροατίας. Για να σπάσεις τον μακροχρόνιο πρωταθλητή θα πρέπει να πολεμήσεις το σύστημα, εναντίον των δικαστών, εναντίον όλων. Έχουμε κάνει καλή προσπάθεια, δεν έχουμε χάσει κανένα ντέρμπι και την Κυριακή θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Πάμε να πάρουμε τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x