Αγγλία

Λίβερπουλ ξανά πρώτη, μετά από δυο χρόνια!

Από τον Νοέμβρη του 2016 είχε να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ.

Από τον Νοέμβρη του 2016 είχε να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ και απολαμβάνει τη μοναξιά της στο... πανέμορφο ρετιρέ της βαθμολογίας μετά και τη 16η αγωνιστική της φετινής σεζόν!

Οι «κόκκινοι», αφού έφτασαν με μεγάλη άνεση στο 4-0 επί της Μπόρνμουθ στο «Vitality Stadium», είδαν με τεράστια χαρά τη νίκη (2-0) της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι, που σήμανε την πρώτη ήττα των «πολιτών» στο τρέχον πρωτάθλημα και κάπως έτσι, η ομάδα του Κλοπ είναι πλέον πρωτοπόρος και η μοναδική αήττητη!

Την τελευταία φορά που είχε βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση, στο κλείσιμο της αγωνιστικής, ήταν την 6η Νοεμβρίου, για την 11η «στροφή» της προπέρσινης αγωνιστικής περιόδου, έπειτα από... μια άνετη μέρα στη δουλειά και ένα ματς απέναντι στη Γουότφορντ που ολοκληρώθηκε με το ευρύ 6-1.

Ο Σαντιό Μανέ είχε πετύχει δυο γκολ σ' εκείνο το ματς, του έκαναν... παρέα οι Φιρμίνο και Βαϊνάλντουμ όσον αφορά τους σκόρερ που βρίσκονται ακόμα στο ρόστερ της ομάδας, ενώ, είχαν πετύχει γκολ επίσης οι Κουτίνιο και Εμρέ Τσαν.

Έπειτα από εκείνο το ματς είχε έρθει ισοπαλία δίχως τέρματα στην έδρα της Σαουθάμπτον, η Τσέλσι πήρε νίκη (1-0) στο «Riverside» κόντρα στη Μίντλεσμπρο, ανέβηκε στην κορυφή και στο φινάλε της ποδοσφαιρικής χρονιάς στέφθηκε Πρωταθλήτρια με τον Αντόνιο Κόντε.

Μέχρι την 11η αγωνιστική της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, η Λίβερπουλ είχε μετρήσει 8 νίκες (με την εκπληκτική πρεμιέρα στο Έμιρεϊτς απέναντι στην Άρσεναλ και το 4-3), 2 ισοπαλίες και 1 ήττα (στη δεύτερη αγωνιστική από τη Μπέρνλι στο Turf Moor).

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x