Champions League

Λίβερπουλ-Μπάγερν Μονάχου ξανά μετά από 18 χρόνια!

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά σχεδόν πριν από δύο δεκαετίες στο Super Cup του Μονακό όπου νικήτρια είχε αναδειχθεί η ομάδα από το Λίβερπουλ.

Το ζευγάρι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μπάγερν Μονάχου σίγουρα δεν είναι από αυτά που λέμε ότι «έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε». Οι δύο ομάδες έχουν να τεθούν αντιμέτωπες από το 2001 όταν αγωνίστηκαν στο Μονακό για το τρόπαιο του Super Cup στο στάδιο Louis II.

Απόψε όμως οι συνθήκες είναι πολύ πιο διαφορετικές από εκείνο το ματς στο Πριγκιπάτο. Ο Γιούργκεν Κλοπ ξέρει πως στο πίσω μέρος του μυαλού όλων των φίλων της Λίβερπουλ είναι ο τίτλος της Premier League. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί να αγνοήσει μια διοργάνωση του κύρους του Champions League και μάλιστα με έναν αντίπαλο όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου.
Οι σίγουρες απουσίες των «κόκκινων είναι αυτές των Φαν Ντάικ (τιμωρημένος) και Γκόμες (τραυματίας) ενώ αμφίβολοι είναι οι Φιρμίνο, Λόβρεν και Σακίρι.

Από την πλευρά των Βαυαρών οι οποίοι δεν διανύουν και την καλύτερη χρονιά της ιστορίας τους , θα απουσιάσουν οι Ρόμπεν, Μιούλερ, Μπόατενγκ και Τολισό.

Πιθανές ενδεκάδες:
Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρλοντ, Φαμπίνιο, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Χούμελς, Αλάμπα, Σιούλε, Γκορέτσκα, Τιάγκο, Γκνάρμπι, Τζέιμς, Κόμαν, Λεβαντόφσκι.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Λιόν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα όπου τα πράγματα δεν διαγράφονται εύκολα για τους Καταλανούς, μιας και οι Γάλλοι φαίνεται πως φέτος κρατούν τις καλές τους μέρες για τους μεγάλους αντιπάλους. Θυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι «κατάφερε» να φύγει με μια ισοπαλία στην φάση των ομίλων.
Η πιο σημαντική απουσία των γηπεδούχων είναι αυτή του τιμωρημένου Φεκίρ ενώ από την μεριά των Καταλανών εκείνη του Ραφίνια.

Πιθανές ενδεκάδες:
Λιόν: Λόπες, Ντουμπουά, Μαρσέλο, Ντενάγιερ, Μεντί, Τουσέρτ, Ν’Ντομπελέ, Τραορέ, Ντεπάι, Αουάρ, Ντεμπελέ
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Βιδάλ, Ντεμπελέ, Μέσι, Σουάρες
Αμφότεροι οι αγώνες αρχίζουν στις 22:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x