Stoiximan Super League

Λίγες αλλαγές από Μαρτίνς

Μικρότερο φρεσκάρισμα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς του πρωταθλήματος αναμένεται να κάνει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα ο Πέδρο Μαρτίνς, εν όψει Μπέτις.

Πιο σφιχτό ροτέισον από Πέδρο Μαρτίνς.

Δίχως πολλές αλλαγές (δεν αποκλείεται να παρατάξει ακόμα και την ενδεκάδα των ευρωπαϊκών ματς) αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή (16/09, 20:30) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Ο 48χρονος τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ακόμη, διότι τις προηγούμενες ημέρες έλειπαν πολλοί παίκτες από του Ρέντη λόγω των εθνικών ομάδων. Σήμερα και αύριο πρόκειται να φανερώσει πιο πολύ τις σκέψεις του, αλλά εκτιμάται ότι δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές. Τρεις ποδοσφαιριστές «παίζουν» για δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Βούκοβιτς, Μιράντα και Μεριά είναι οι διεκδικητές.

Αν δείξουν σε καλή κατάσταση οι Μπουχαλάκης-Καμαρά θα έχουν το προβάδισμα για τον άξονα, αλλά πλέον δείχνει σε κατάσταση να προσφέρει ο Γκιγέρμε, την ώρα που έχει ανέβει αρκετά ο Νάτχο, ο οποίος έπαιξε 90 στο φιλικό του Ισραήλ με τη Β. Ιρλανδία.

Η ενδεκάδα που έχει τραβήξει μεγαλύτερο… κουπί έως τώρα στη σεζόν είναι: Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μιράντα, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Γκερέρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x