Stoiximan Super League

Λήξη συναγερμού με Μολέντο και Διούδη στον Παναθηναϊκό

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι Μολέντο και Διούδης, καθώς δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα και σε 2-3 μέρες θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Μια… παρηγοριά μέσα στο γενικότερο κυκεώνα προβλημάτων που δεν αφορούν (μόνο) το αγωνιστικό σκέλος προέκυψε σήμερα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι Ροντρίγκο Μολέντο και Σωκράτης Διούδης.

Σε ό,τι αφορά τον Βραζιλιάνο, αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο πέλμα λόγω ενός αιματώματος, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε δεν είναι κάτι σοβαρό που να τον κρατήσει εκτός για μεγάλο διάστημα και σε 2-3 μέρες θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Στην περίπτωση του Σωκράτη Διούδη, ο νεαρός γκολκίπερ αισθάνεται πόνους στο γόνατο, όμως οι εξετάσεις ήταν καθησυχαστικές και όπως ο Μολέντο, θα μπει σε φουλ ρυθμούς στις επόμενες μέρες.

Η περίοδος της διακοπής του πρωταθλήματος, εξυπηρετεί φυσικά τον Παναθηναϊκό, που θα έχει χρόνο να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς εν όψει του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x