Champions League

Λημνιός: «Κάναμε κατάθεση ψυχής, έχουμε ποιοτική ομάδα»

Στην προσπάθεια όλων των παικτών του ΠΑΟΚ και στα δύο ματς με τη Σπαρτάκ απέδωσε την πρόκριση του «Δικεφάλου» στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Δημήτρης Λημνιός.

Ο διεθνής εξτρέμ των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως μπήκαν για τη νίκη και θα μπορούσαν να το κάνουν αν σκόραραν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Θεωρεί πως έχουν ποιοτική ομάδα και πως η κούραση τους επηρέασε και γύρισαν πίσω, ενώ θεωρεί πως χρειάζεται προσπάθεια για να παίξει βασικός και πιστεύει πως βοηθά την ομάδα.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια κατάθεση ψυχής. Είχαμε πει θα μπούμε να νικήσουμε. Δεν το καταφέραμε, αλλά είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε. Δεν μας απείλησαν. Είναι μέρα χαράς, θα το διασκεδάσουμε και από αύριο το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: «Έχουμε ένα σύνολο με πολύ ποιότητα, βγάλαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και δύο γκολ. Μείναμε από δυνάμεις και "σκυλιάσαμε" για να κρατήσουμε το μηδέν. Το καταφέραμε, πήραμε την πρόκριση και αυτό μετράει».

Για τη δική του απόδοση: «Για να κερδίσω θέση πρέπει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα και αμυντικά και επιθετικά, ο Μάτος είχε κάρτα και τον βοήθησα αμυντικά και πήρα και το δικό του μπράβο. Έχουμε ένα καταπληκτικό σύνολο, ο κόουτς μας έβαλε στο μυαλό πως θα πρέπει να είμαστε "σκληροτράχηλη" ομάδα. Δεν έχουμε "ταβάνι" και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x