Stoiximan Super League

«Λιοντάρια» Μιραλάς, Ταχτσίδης – Δύσκολα Φορτούνης, Σισέ, Σεμπά

Διαβάστε πώς έχουν τα αγωνιστικά δεδομένα για τον Ολυμπιακό ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Αρκετά ερωτηματικά υπάρχουν στον Ολυμπιακό όσον αφορά την αποστολή που θα ανακοινώνει σήμερα ο Όσκαρ Γκαρθία για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αυτή τη στιγμή οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Φορτούνης, ο Σισέ και ο Σεμπά δεν θα συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των παικτών που θα υπολογίζει ο Καταλανός τεχνικός για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Ο Σισέ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στα πλευρά, ενώ ο Φορτούνης που πάει καλά δεν δείχνει ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί. Από την πλευρά του, ο Σεμπά παραπονέθηκε για ενοχλήσεις την Τετάρτη και δύσκολα θα προλάβει και εκείνος να αγωνιστεί.

Δεν ισχύει το ίδιο και για τους Παναγιώτη Ταχτσίδη και Κέβιν Μιραλάς, οι οποίοι είναι σα θηρία στο κλουβί τους… Ο Ταχτσίδης, ενώ έδειχνε αμφίβολος για το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Βέλγος, από τη μεριά του, δείχνει ένα πρόσωπο ότι δεν θέλει να χάσει με τίποτα το ματς και να μπορέσει να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x