Champions League

Λιόν-Γιουβέντους: Μάχη πρώτη

Η Λιόν φιλοξενεί στο «Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ» τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο για τους «16» του Champions League, με τους Ιταλούς να θέλουν να φύγουν νικητές για τρίτη φορά ενάντια στους Γάλλους.

Για τρίτη φορά φιλοξενεί στην έδρα της η Λιόν τη Γιουβέντους έχοντας μέχρι στιγμής δύο ήττες.

Η τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι δύο ομάδες ήταν την σεζόν 2016-17 στην φάση των ομίλων του Champions League, με την Γιουβέντους να επικρατεί εκτός έδρας και στο γήπεδο της να φέρνει ισοπαλία.

Ωστόσο, Λιόν και Γιουβέντους έχουν παλέψει και για πρόκριση, όπως τώρα, στους προημιτελικούς του Europa League το 2014. Τότε, οι Ιταλοί είχαν επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια.

Αμφίβολοι είναι για τον Μαουρίτσιο Σάρι οι Ντούγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν και Κεντίρα, αν και ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα στη Γαλλία.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρούντι Γκαρσία θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ρεν Αντελαΐντ, Κονέ, Ράφαελ αλλά και του Ντεπάι που είναι γνωστό πως δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Πιθανές συνθέσεις:

Γιουβέντους (Σάρι): Τσέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ (Κιελίνι), Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Ράμσεϊ, Πιάνιτς, Μπεντακούρ (Ματουιντί), Κουαρδάδο, Ντιμπάλα, Ρονάλντο

Λιόν (Γκαρσία): Λόπες, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Μαρσάλ, Ντιμπουά, Τουσάρ, Αουάρ, Κορνέ, Τοκό Εκαμπί, Ντεμπελε, Τεριέ
Διαιτητής: Χεσούς Χιλ Μανθάνο (Ισπανία)

Επιμέλεια: Γιάννης Λύκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x