Champions League

Λόβρεν: «Έτοιμος να αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο»

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League έπλεξε ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος πρόσθεσε ωστόσο πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Την προετοιμασία της ενόψει του μεγάλου τελικού του Σαββάτου κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς η Λίβερπουλ.

Όπως είναι λογικό νούμερο ένα στόχος για τους Reds είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίς αποτελεί και τη μεγαλύτερη επιθετική απειλή της βασίλισσας.

Σε αυτόν στάθηκε με δηλώσεις του ο στόπερ του αγγλικού συλλόγου, Ντέγιαν Λόβρεν ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου επιθετικού, δήλωσε πανέτοιμος να τον αντιμετωπίσει.

«Τα προηγούμενα 15 χρόνια, ο Ρονάλντο σκόραρε περισσότερα από 30 γκολ κάθε χρόνο, ακόμα και στις κακές του σεζόν. Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτόν. Στην Πρέμιερ Λιγκ παίζουμε κόντρα σε μερικούς από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και ξέρουμε πώς να αμυνόμαστε ως ομάδα. Σίγουρα, κάποια κομμάτια του παιχνιδιού ματς θα είναι στο ένας εναντίον ενός, και αυτή θα είναι μία δύσκολη πρόκληση για την οποία ωστόσο είμαι έτοιμος» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x