Γενικά

Λόβρεν: «Γελοία διοργάνωση το Nations League»

Με σκληρά λόγια μίλησε για την νέα διοργάνωση της UEFA που μπήκε φέτος στις ζωές μας, ο Ντέγιαν Λόβρεν.

Ακόμα έναν πολέμιο βρήκε το Nations League, αφού ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ και φιναλίστ του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία, Ντέγιαν Λόβρεν, απαξίωσε με δηλώσεις του τη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA.

Ενόψει του αυριανού (12/10) παιχνιδιού της Αγγλίας με την Κροατία για την εν λόγω διοργάνωση, ο Λόβρεν μίλησε στα Μέσα, κριτικάροντας έντονα το Nations League και συμφωνώντας απόλυτα με τον προπονητή του στην Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είχε επίσης εκφραστεί με απαξιωτικά λόγια για τη νέα διοργάνωση που ήρθε για να αντικαταστήσει τα διεθνή φιλικά.

«Συμφωνώ με τον Κλοπ, το Nations League είναι μια γελοία διοργάνωση. Δεν υπάρχει νόημα σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν είναι μια πραγματική διοργάνωση την οποία οφείλεις να κερδίσεις. Μπορείτε να ονομάσετε αυτά τα παιχνίδια όπως θέλετε, αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο φιλικά», τόνισε ο 29χρονος αμυντικός.

Αιχμές για το Nations League άφησε και ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Κυριακή, τονίζοντας πως κάνει τα πράγματα δυσκολότερα τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τους προπονητές.

«Οι παίκτες τώρα πρέπει να φύγουν για να παίξουν στο Nations League, την πιο ανούσια διοργάνωση στον κόσμο. Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να καλέσεις τους ομοσπονδιακούς προπονητές για να τους ζητήσεις να αφήσουν εκτός παίκτες και σου απαντούν αρνητικά διότι είναι και αυτοί υπό πίεση», ήταν τα λόγια του Γερμανού προπονητή της Λίβερπουλ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x