Ισπανία

Λόπες για αντι-Σαράμπια στη Σεβίλλη

Tον αντικαταστάτη του Σαράμπια αναζητούν στη Σεβίλλη και ο Λόπες παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες ως η πιθανότερη επιλογή.

Δεν σταματά πουθενά η μεταγραφική ενίσχυση της Σεβίλλης, η οποία παρότι έχει ήδη παρουσιάσει οκτώ νέα αποκτήματα, κινείται και για τον Ρόνι Λόπες.

Άλλωστε, αναζητά τον αντικαταστάτη του Σαράμπια, ο οποίος άφησε ένα τεράστιο κενό με τη φυγή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τη «Μundo Deportivo», ο Πορτογάλος, αριστερός χαφ της Μονακό, μοιάζει ικανός να το αναπληρώσει, με τη γαλλική ομάδα να αξιώνει περίπου 25 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευσή του.

Μάλιστα, ξένες πηγές αναφέρουν πως, για την ολοκλήρωση της μετακίνησης, μπορεί να προσφερθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα στους Μονεγάσκους ο Κιάερ.

Στο ενδεχόμενο αυτό δεν εμφανίζεται αρνητικός ο Δανός κεντρικός αμυντικός, καθώς φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Τζουλέν Λοπετέγκι και επιδίωξή του είναι να βρει ένα σύλλογο, όπου θα έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής.

Να αναφέρουμε ότι Λόπες και Κιάερ μοιράζονται τον ίδιο ατζέντη, στοιχείο που ενδεχομένως επιταχύνει τις διαδικασίες της μεταγραφής.

Ο 23χρονος Πορτογάλος, με πέρασμα από Μάντσεστερ Σίτι και Μπενφίκα, την περασμένη σεζόν αρίθμησε 24 συμμετοχές και δύο γκολ με τους Μονεγάσκους στη Ligue 1, ενώ από το το 2017 είναι διεθνής με την εθνική της χώρας του.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x