Γενικά

Λοπετέγκι: «Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας η Ατλέτικο, πάμε για το πρωτάθλημα»

Στα πολλά λάθη των παικτών της Ρεάλ απέδωσε τη νίκη της Ατλέτικο επί της «βασίλισσας» στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ο Χουλιέν Λοπετέγκι.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως χρειάζεται βελτίωση μετά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκαν, όμως οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια στην Ευρώπη και τώρα πρέπει να επικεντρωθούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Σε έναν τελικό αυτοί που κάνουν τα περισσότερα λάθη συνήθως χάνουν και η Ατλέτικο είναι ειδική στο να εκμεταλλεύεται τα λάθη. Είμαστε δυσαρεστημένοι και είναι αρνητικό ότι δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό και πρέπει να βελτιωθούμε.

Αυτοί οι παίκτες έχουν κερδίσει πολλά τρόπαια και είναι αλήθεια πως στο πρωτάθλημα δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Εκεί θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε σε αυτήν τη σεζόν και όχι στο τι έγινε πέρυσι.

Πρέπει να ξυπνήσουμε αύριο και να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε, γιατί στους τελικούς νικάς στις λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x