Ισπανία

Λοπετέγκι: «Έτοιμοι να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε»

Ο Χουλέν Λοπετέγκι, δήλωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμα «ζωντανή» και υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα επανέλθει στα καλά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να μετράει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, παρ’ όλα αυτά ο προπονητής της, Χουλέν Λοπετέγκι εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια. αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τρίτης (23.10) απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ρεάλ δήλωσε πως: «Η ομάδα είναι ζωντανή και ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι με την Πλζεν. Είναι μια δυνατή ομάδα, γεμάτη με πρωταθλητές που δεν βρίσκεται τυχαία στο Champions League. Το DNA της Ρεάλ είναι να αγωνιστεί και να πολεμήσει, κάτι που θα κάνουν και οι παίκτες και εμείς ως προπονητική ομάδα, καθώς ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν δίνω σημασία στα σενάρια, καθώς η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε επικεντρωθεί στο παρόν και έχουμε ισχυρό κίνητρο να αποδείξουμε τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε».

Μένει να δούμε αν η Ρεάλ καταφέρει να βγάλει και στο γήπεδο την θέληση για νίκη, καθώς -αν και νωρίς στη σεζόν-τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x