Champions League

Λοπετέγκι για τα τρία Champions του Ζιντάν: «Στη Ρεάλ πάντα υπάρχει πίεση, του βγάζω το καπέλο»

Για το ντεμπούτο του στο Champions League με τη Ρεάλ Μαδίτης, μίλησε ο Τζουλέν Λοπετέγκι στη Συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με τη Ρόμα για τη φάση των ομίλων.

Για την πίεση που υπάρχει όταν είσαι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε ο νυν τεχνικός της ομάδας, Τζουλέν Λοπετέγκι, στην Συνέντευξη Τύπου πρίν από το παιχνίδι με τη Ρόμα για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λοπετέγκι:

Για το ντεμπούτο του στο Champions League: «Μου δημιουργεί υπερηφάνεια, ευθύνη και πολύ όραμα. Δεν θα εξηγήσω τι είναι η Ρεάλ για το Champions League και το Champions για τη Ρεάλ».

Για το ότι δεν έχει τον Κριστιάνο: «Επικεντρωνόμαστε στους παίκτες που υπάρχουν και το ρόστερ μας είναι έτοιμο να διεκδικήσει όλους τους τίτλους, είμαστε σίγουροι γι’ αυτό».

Για τους Βινίσιους και Μαριάνο: «Ο Μαριάνο μπορεί να παίξει οποιαδήποτε στιγμή, θα μας βοηθήσει. Ο Βινίσιους τα πάει πολύ καλά στη Ρεάλ Καστίγια και όταν φτάσει η ώρα θα αποφασίσουμε».

Για τους Κουρτουά-Νάβας: «Δεν έχω να αποφασίσω τίποτα. Έχουμε θαυμάσιες επιλογές στο τέρμα. Θα το δούμε σιγά σιγά».

Για τη Ρόμα: «Άφησε έξω την Ατλέτικο και αργότερα απέκλεισε την Μπαρτσελόνα. Περιμένω έναν αντίπαλο ακόμα πιο δυνατό από πέρυσι. Περιμένουμε μια ομάδα δυνατή και επιθετική».

Για το αν έχει πίεση μετά τα τρία σερί Champions του Ζιντάν: «Αρχικά να πω ότι βγάζω το καπέλο στο Ζιντάν και την ομάδα, έχουν την απόλυτη αναγνώριση από μέρους μου. Πίεση για μένα; Πρέπει να έχεις φιλοδοξίες και όραμα σε κάθε διοργάνωση. Πίεση στη Ρεάλ υπάρχει πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x