Champions League

Λοπετέγκι:«Ο Μαριάνο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του»

Το εγκώμιο του Μαριάνο Ντίαζ έπλεξε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζουλιέν Λοπετέγκι, μετά το φανταστικό γκολ που έτυχε κόντρα την Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ευκαιρία που του χάρισε ο Ζουλιέν Λοπετέγκι, άρπαξε ο Μαριάνο Ντίαζ, στο δεύτερο ντεμπούτο του με την φανέλα της Ρεαλ Μαδρίτης και ο Ισπανός τεχνικός τον επαίνεσε.

Ο πρώην άσος της Λιόν, από την ώρα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αναστάτωσε την άμυνα της Ρόμα και τελικά κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό με την φανέλα της «βασίλισσας»,σκοράροντας το έκτο του γκολ με τα χρώματα της Ρεάλ.

«Οι ευκαιρίες έρχονται συνέχεια και ο Μαριάνο εκμεταλλεύτηκε τις δικές του. Μπήκε αργότερα στο ματς ,ωστόσο η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και θα χρειαστούμε κάθε μας παίκτη»,εξήγησε ο Ισπανός τεχνικός σε συνέντευξη του μετά το παιχνίδι.

Όσον αφόρα την αλλαγή που επέλεξε να κάνει κάτω από τα γκολπόστ ξεκινώντας ως βασικό τον Νάβας και όχι τον Κουρτουά, φάνηκε να ήταν σίγουρος.

«Είχαμε πάρει μια απόφαση, η οποία τελικά απέδωσε καλά» ,τόνισε «Είμαι ικανοποιημένος με το νίκη της ομάδας απέναντι σε μια ομάδα όπως οι Ρόμα , γνωρίζαμε ότι θα προκύψουν δυσκολίες», πρόσθεσε ο 52 χρόνος τεχνικός.

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x