Ισπανία

Λοπετέγκι: «Ό,τι πετύχαμε στο παρελθόν δεν μετράει τώρα»

Ο νέος προπονητής της Ισπανίας, Χουλέν Λοπετέγκι, τόνισε πως η «χρυσή» περίοδος της εποχής Ντελ Μπόσκε ανήκει πια στο παρελθόν, δίνοντας έτσι το έναυσμα για μια νέα αρχή στους «φούριας ρόχας».

Στο γεγονός ότι οι Ισπανοί διεθνείς δεν πρέπει να … επαναπαυτούν στις δάφνες των προηγούμενων επιτυχιών στάθηκε ο Χουλέν Λοπετέγι. «Όλα όσα πετύχαμε δεν μετράνε πλέον», τόνισε σε συνέντευξη του στη «Marca».

Για τη νέα μέρα της εθνικής Ισπανίας και τις δυσκολίες που αυτή θα έχει σχολίασε: «Μπορούμε φυσικά να είμαστε περήφανοι για όσα κάναμε, αλλά πρέπει να είμαστε απολύτως προσηλωμένοι στη δουλεία που έχουμε να κάνουμε τώρα. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι το ίδιο για μένα όσο και για τους παίκτες. Μερικοί από αυτούς συγκαταλέγονται στους κορυφαίους της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Ισπανίας, έχοντας κερδίσει τίτλους και τιμές που δεν έχουν δει πολλοί παίκτες προηγουμένως. Αλλά χρειάζεται να αντιληφθούμε πως ζούμε στο παρόν και στο τι θα κάνουμε τώρα. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό.»


Eπιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x