Ισπανία

Λοπετέγκι: «Υποφέραμε…»

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το στοπ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον τεχνικό των «μερένχες», Χουλέν Λοπετέγκι, να κάνει λόγο για αναποφασιστικότητα.

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν σκληρό παιχνίδι», τόνισε ο Χουλέν Λοπετέγκιμετά την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την αναποφασιστικότητα των παικτών της «βασίλισσας της Ευρώπης» σε κρίσιμες φάσεις. «Δεν ήμασταν αποφασιστικοί στις κρίσιμες φάσεις, όμως στο β’ ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες», υπογράμμισε.

«Υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μπορέσαμε να ελέγξουμε το ματς χωρίς όμως να πάρουμε ότι ακριβώς ζητούσαμε», πρόσθεσε ο Λοπετέγκι.

Όσο για τον Λούκα Μόντριτς, ο νέος προπονητής της ομάδας τόνισε πως «μείωσε την ενέργεια του αντιπάλου και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Είναι έτοιμος να κάνει μια καταπληκτική σεζόν».

Ενώ για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Μαριάνο, υποστήριξε πως «θα μπορούσε να αγωνιστεί, όμως ο Μπέιλ χρειαζόταν ξεκούραση κι επιλέξαμε τον Λούκας Βάθκεθ γιατί έπρεπε να βγάλει ενέργεια στο παιχνίδι και να δημιουργήσει κίνδυνο».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x