Ελλάδα

Λουντ: «Η Ελλάδα μας ταιριάζει πολύ ως αντίπαλος»

Μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει παρά να χάσει έχει η Φινλανδία απέναντι στην Ελλάδα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ρόμπιν Λουντ, εξηγώντας και το σκεπτικό του…

Η Φινλανδία υποδέχεται αύριο (15/10) το βράδυ την Ελλάδα, για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League και η αυτοπεποίθηση των Σκανδιναβών μετά το απόλυτο νικών που έχουν κάνει βρίσκεται… στα ύψη.

Κάτι που αποτυπώνεται και στα λεγόμενα του Ρόμπιν Λουντ, με τον νυν μέσο της Σπόρτινγκ Χιχόν και πρώην του Παναθηναϊκού να χαρακτηρίζει την πατρίδα του ως φαβορί στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Τάμπερε!

«Έχουμε φτάσει σχεδόν στα μισά του ομίλου και πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα. Νομίζω ότι η Ελλάδα μας ταιριάζει πολύ ως αντίπαλος. Έχουμε γρήγορους παίκτες που μπορούν να βγουν στην πλάτη της άμυνας τους», σχολίασε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Σε κάτι τέτοια παιχνίδια έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσεις από ότι να χάσεις. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια κι ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί και να βγει ξανά στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x