Stoiximan Super League

Λουντ: «Θέλω να μείνω, δεν εξαρτάται από μένα»

Θετικός να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι εμφανίζεται ο Λουντ, αρκεί να αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρόμπιν Λουντ βρέθηκε αρκετές φορές το περασμένο διάστημα κοντά στη πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, όμως ήταν τελικά ένας από τους λίγους που έμειναν στην ομάδα.

Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός που ήταν σκόρερ και MVP του Παναθηναϊκού στη Λάρισα μίλησε στη LiveSport για την ομάδα και το μέλλον του.

Για τις πιθανότητες παραμονής του στον Παναθηναϊκό μετά το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες. Όμως, δεν εξαρτάται απόλυτα από τις δικές μου προθέσεις. Η ομάδα έχει προβλήματα που πρέπει να τα λύσει και είναι πιο σημαντικά από την παραμονή μου. Ακόμα μεσολαβούν μερικοί μήνες, θα δούμε».

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ, που έσπασε το αρνητικό σερί μακριά από την Λεωφόρο: «Νιώθαμε πίεση, γιατί όλοι ξέραμε ότι δεν είχαμε πάρει τη νίκη εκτός έδρας. Κανένας μας δεν ήθελε να χρεωθούμε ένα τόσο αρνητικό ρεκόρ. Όμως, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και παίξαμε με αυτοπεποίθηση, αυτό μας βγήκε στο γήπεδο και πήραμε τη νίκη».

Για το ενδεχόμενο να προλάβει ο Παναθηναϊκός την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Έχουμε μικρή διαφορά από την 5η θέση, μόνο 4 βαθμούς, θα δώσουμε μερικά δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x