Ισπανία

Λουίς Ενρίκε: «Ήταν μια θεαματική μέρα»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη και εμφάνιση της ομάδας του επί της Κροατίας (6-0) ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του που συνοδεύτηκε από ευρεία νίκη επί της Κροατίας, εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ισπανίας, αφού πρώτα εξήρε τη στάση των ποδοσφαιριστών του, χαρακτήρισε υπέροχη και θεαματική τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) μέρα, κάτι που όπως τόνισε δεν μπορούσε να φανταστεί πριν τη αναμέτρηση. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός κρατάει χαμηλούς τόνους γιατί ακολουθούν και άλλα παιχνίδια , αλλά παραδέχτηκε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Παράλληλα, ο Λουίς Ενρίκε δεν δίστασε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει που η βάση των παικτών προέρχεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης, διότι είναι παίκτες της εθνικής Ισπανίας και πάντα επιλέγονται οι καλύτεροι, ανεξάρτητα την ομάδα που ανήκουν.

«Αυτό που μου άρεσε περισσότερο για αυτές τις δέκα μέρες με τους παίκτες ήταν η στάση τους. Σήμερα όλα έχουν πάει υπέροχα. Ήταν μια θεαματική μέρα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να νικήσουμε την Αγγλία και την Κροατία. Μένουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Δεν με ενδιαφέρει η ομάδα από την οποία προέρχονται. Είναι παίκτες της ισπανικής εθνικής ομάδας και επιλέγουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο. Χαίρομαι που έχω παίκτες αυτού του επιπέδου, ανεξάρτητα από πού προέρχονται», ανέφερε ο 48χρονος τεχνικός.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παναγούλιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x