Champions League

Λουίς Ενρίκε: «Μου είπαν πως ήταν πέναλτι, αλλά μπράβο στην Ατλέτικο»

Ο Λουίς Ενρίκε δεν θέλησε να σταθεί πολύ στα παράπονα για το μη καταλογισμό πέναλτι στο φινάλε, ενώ συνεχάρη την Ατλέτικο και αναγνώρισε την «κοιλιά» της ομάδας του.

Δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες ο Λουίς Ενρίκε μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο στα προημιτελικά του Champions League.

«Δεν έχω εικόνα για τη φάση του πέναλτι. Μου είπαν πως ήταν χέρι και έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, συγχαίρουμε την Ατλέτικο για την πρόκρισή της», δήλωσε ο προπονητής των Καταλανών δίχως να δώσει συνέχεια στα παράπονα για μη καταλογισμό της εσχάτης των ποινών σε χέρι εντός περιοχής στο 91’.

«Το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε, αν και ίσως να μην πιστεύαμε πως η Ατλέτικο θα κάτσει τόσο πίσω. Δεν ήμασταν στην καλύτερη μέρα μας και είναι προφανές πως δεν διανύουμε και την καλύτερη περίοδό μας, αλλά πρέπει να ανασυνταχθούμε για τους άλλους δύο στόχους μας. Σίγουρα, θέλαμε να προχωρήσουμε κι άλλο και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες και ξέρουν πως δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x