Champions League

Λουίς Ενρίκε: «Πάμε για τη νίκη»

Με το μυαλό μόνο στη νίκη θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη (20/4) για τα προημιτελικά του Champions League, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Λουίς Ενρίκε.

Μία «ανάσα» από την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League βρίσκεται η Μπαρτσελόνα ύστερα από το 3-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο «Parc des Princes». Ωστόσο, ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη, αν και η ισοπαλία εξυπηρετεί επίσης τους Καταλανούς.

«Δεν θέλω να συμβιβαστούμε με μία ισοπαλία, το μόνο που σκέφτομαι είναι η νίκη. Κατανοώ πως μία νίκη είναι καλύτερη από μία ισοπαλία. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά την Τρίτη (21/4), όπως κάναμε στο Παρίσι. Έχω ένα καλό προαίσθημα γιατί ξέρουμε καλά την Παρί, έτσι και αυτοί μας ξέρουν».

Ακόμα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιμπραΐμοβιτς και στάθηκε στην εξαιρετική φόρμα του Λιονέλ Μέσι.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ικανός να σουτάρει ανά πάσα στιγμή στο τέρμα, είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Τον γνωρίζουμε πολύ καλά και μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Ο Μέσι είναι στα καλύτερά του. Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχει σκοράρει 400 γκολ, το οποίο είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Είναι μοναδικός».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x