Ισπανία

Λουίς Σουάρες: 4 χρόνια «άσφαιρος» μακριά απ΄ το «Καμπ Νου» για το CL

Ο Ουρουγουανός επιθετικός συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια που δεν έχει σκοράρει σε εκτός έδρας παιχνίδι για το Champions League.

Η μεγάλη ευχέρεια που έχει στο γκολ ο Λουίς Σουάρες φαίνεται πως δεν τον συνοδεύει όταν αγωνίζεται εκτός έδρας στο Champions League. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ουρουγουανός έχει να σκοράρει ακριβώς τέσσερα χρόνια μακριά απ΄ το «Καμπ Νου» σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο γκολ του 32χρονου στράικερ είχε επιτευχθεί εναντίον της Ρόμα στο «Ολίμπικο», στο 1-1 για την πρεμιέρα του Champions League της σεζόν 2015-16. Εκείνη ήταν και η τελευταία χρονιά που η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το τρόπαιο.

Συνολικά τα τελευταία τρία χρόνια, οι επιδόσεις του Σουάρες στο Champions League είναι απογοητευτικές για τα δεδομένα του. Έχει πετύχει μόλις 6 γκολ σε 29 συμμετοχές, όλα εντός έδρας. Μάλιστα τις δύο τελευταίες χρονιές έχει πετύχει μόλις 1 γκολ σε καθεμία.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας ξεκινούν αύριο την προσπάθειά τους για επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης απέναντι στη Ντόρτμουντ στη Γερμανία (17/0, 22:00) και σίγουρα περιμένουν από τον Ουρουγουανό να «σπάσει» το αρνητικό σερί σκοραρίσματος εκτός έδρας.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x