Ιταλία

Λουκάκου για τίτλο Corriere dello Sport: «Ένας απ΄ τους πιο ηλίθιους που έχω δει»

Το ρατσιστικό πρωτοσέλιδο της ιταλικής εφημερίδας σχολίασαν οι δύο άμεσα θιγόμενοι, Ρομέλου Λουκάκου και Κρις Σμόλινγκ.

Σάλος προκλήθηκε στην Ιταλία με το πρωτοσέλιδο της «Corriere dello Sport», που απεικόνιζε τους Ρομέλου Λουκάκου και Κρις Σμόλινγκ και είχε τίτλο «Black Friday».

Έπειτα από τη Ρόμα, που καταδίκασε την επιλογή της εφημερίδας, θέση πήραν και οι δύο ποδοσφαιριστές που έγιναν άθελά τους πρωταγωνιστές.

Ο επιθετικός της Ίντερ χαρακτήρισε τον τίτλο ως έναν από τους πιο χαζούς που έχει δει: «Είναι από τους πιο ηλίθιους τίτλους που έχω δει. Είναι λάθος και χονδροειδές. Παιδιά συνεχίζετε να συντηρείτε τον αρνητισμό και τον ρατσισμό αντί να μιλάτε για το όμορφο παιχνίδι που θα γίνει στο San Siro ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Η μόρφωση είναι το κλειδί. Εσείς της Corriere dello Sport θα έπρεπε να κάνετε κάτι καλύτερο από αυτό.Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους για την υποστήριξη και ας περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία το αυριανό ματς. Forza Inter», σχολίασε ο Βέλγος.

Ο δε παίκτης της Ρόμα σχολίασε την αίσθηση ευθύνης που θα έπρεπε να έχουν οι εκδότες της εφημερίδας: «Aυτό που συνέβη τ ήταν λάθος και εντελώς απερίσκεπτο. Οι εκδότες θα έπρεπε να καταλάβουν την εξουσία που κατέχουν και την επιρροή που έχουν τα λόγια τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ρόμα για την υποστήριξη. Τώρα ας αρχίσει η μάχη Ρομ, daje Roma».

Εντωμεταξύ Ίντερ και Ρόμα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν ότι δεν θα επιτραπεί ως το τέλος της σεζόν η είσοδος δημοσιογράφων της Corriere dello Sport στα προπονητικά κέντρα τους.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x