Αγγλία

Λουκάκου: «Καλύτερο και για τους δύο που έφυγα από την Γιουνάιτεντ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρομέλου Λουκάκου σε συνέντευξή του στο Skysports.

Ως την καλύτερη λύση για εκείνον αλλά και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε ο Ρομέλου Λουκάκου την απόφασή του να φύγει σε συνέντευξή του στο Skysports.

«Πήρα την απόφασή μου τον Μάρτιο και πήγα στο γραφείο του προπονητή. Του είπα ότι είναι η στιγμή που θα πρέπει να βρω κάτι άλλο, να πάω κάπου αλλού. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο και για τους δύο. Πήρα τη σωστή απόφαση», ανέφερε και συνέχισε:

«Θυμάμαι την πρώτη μου προπόνηση. Δεν ήμουν συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο. Λέμε ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι το πιο σκληρό πρωτάθλημα λαμβάνοντας υπόψη το πόσο σκληρό είναι το παιχνίδι και οι αντίπαλοι μαζί σου αλλά η προπόνηση που κάνουμε εδώ είναι κάτι που διαφέρει πολύ. Κανείς δεν προπονείται τόσο σκληρά όσο εμείς. Ποτέ. Εδώ είσαι στην καλύτερη σου κατάσταση.

Στις δύο πρώτες εβδομάδες μίλησα με τον ατζέντη μου και του είπα ότι υποφέρω στις προπονήσεις με τη δουλειά αυτή που γίνεται στις προπονήσεις. Όμως όταν κοίταγα δίπλα μου κανείς δεν γκρίνιαζε και όλοι προσπαθούσαν για το καλύτερο. Ο Κόντε όμως ήταν εκεί για να βοηθά κάθε ποδοσφαιριστή για να βγάλει το πρόγραμμα. Όλοι εδώ είναι ίσοι. Δουλεύεις σκληρά. Προπονείσαι σκληρά και παίζεις. Εάν δεν κάνεις όσα λέει, τότε δεν παίζεις. Ξέρεις που είσαι στο γήπεδο και ότι είναι δίκαιος και αυτό είναι κάτι που το σέβεσαι απόλυτα σε εκείνον», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x