Λουτσέσκου: «Είμαι ακόμα νέος. Θα μπορούσα να εργαστώ σε μία ομάδα»

Έτοιμος για νέες περιπέτειες δήλωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Τουρκίας μετά από δύο χρόνια.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Ρουμάνο τεχνικό να είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα συμβούλου στον ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι ακόμα νέος και αν υπάρξει η κατάλληλη πρόταση θα ήθελε να εργαστεί για ένα ή δύο χρόνια σε κάποιο σύλλογο.

«Είμαι ακόμα νέος. Έχω ακόμα την ενέργεια για να δουλέψω ως προπονητής. Θα μπορούσα να εργαστώ σε μία ομάδα από την Ευρώπη ή άλλη ήπειρο. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα telekomsport.ro και πρόσθεσε:

«Δεν μου λείπουν προτάσεις και θα εξετάσω τις προοπτικές που υπάρχουν για εμένα και φυσικά με γνώμονα την υγεία μου. Υπάρχει ένας συνδυασμός από παράγοντες, τότε θα αρχίσω να δουλεύω για μία ομάδα για ένα ή δύο χρόνια».

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ