Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Είμαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές. Οι άλλοι δεν ήθελαν να παίξουν»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεσπάθωσε κατά Ολυμπιακού και ΑΕΚ με δηλώσεις του στη Ρουμανία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στον ρουμανικό Τύπο για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαρακτήρισε πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ κατηγορώντας τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ πως επέλεξαν να φύγουν από το γήπεδο αντί να αντιμετωπίσουν την ομάδα του, την οποία αποκάλεσε πραγματική πρωταθλήτρια.

«Ήρθαν στο γήπεδο έτοιμοι να μην αγωνιστούν. Η διαφορά είναι πως εμείς θέλαμε να παίξουμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε στο γήπεδο. Και θα είχαμε κερδίσει. Μέσα σε δύο εβδομάδες έγιναν σε μας πράγματα που καμία άλλη ομάδα στην ιστορία δεν έχει υποστεί κι ενώ ήμασταν στην πρώτη θέση παλεύοντας για έναν τίτλο που ο σύλλογος δεν είχε για κατακτήσει εδώ και πολλά χρόνια. Ξέρουμε τι έχουμε καταφέρει, είμαστε περήφανοι για ό,τι πετύχαμε στο γήπεδο και φέτος είμαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές μέσα σε συνθήκες όπου οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, οι παραδοσιακές δυνάμεις, έτρεξαν να φύγουν από το γήπεδο απέναντί μας», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Όσο για το τι θα… απογίνει το πρωτάθλημα; «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρωθυπουργό ή τον υφυπουργό Αθλητισμού. Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και υπάρχουν προβλήματα που με ξεπερνούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x