Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Είχαμε την ίδια νοοτροπία με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του, το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ αλλά και τα όσα παίρνει η ομάδα από τους νέους παίκτες του.

Στη νοοτροπία που έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του αντιμετώπισε την Ελαφρά Ταξιαρχία με την ίδια νοοτροπία που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον «δικέφαλο του βορρά».

Μίλησε, επίσης, για τα όσα παίρνει από τους νέους παίκτες όπως ο Ολιβέιρα και ο Σφιντέρσκι, ενώ ανέφερε πως ο Λημνιός δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

Τι κρατάει από το ματς: «Ξέραμε πριν το ματς τι πρέπει να κάνουμε. Όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια σημασία, όλα είναι τρεις βαθμοί είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό είτε με οποιαδήποτε ομάδα και γι αυτό είχαμε την ίδια νοοτροπία. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και κερδίσαμε το ματς».

Για το πως έζησε τις τελευταίες ημέρες και για την έκπληξη που του έκαναν οι ποδοσφαιριστές για τα γενέθλιά του: «Ήταν λίγο παράξενο αλλά και πολύ σημαντική στιγμή για εμάς γιατί δείξαμε ότι είμαστε οικογένεια, μια ομάδα. Έχουμε φοβερή σχέση μεταξύ μας, φτιάχνουμε την ψυχολογία μας και έχουμε ποιοτικούς παίκτες και ποιοτικούς χαρακτήρες. Είπα ότι ήταν λίγο περίεργο γιατί υπήρχαν πολλά συναισθήματα, ένιωθα πολλά πράγματα. Ξύπνησα το πρωί και ήμουν εκτός της διαδικασίας μου και δεν ήξερα αν θα μπορέσω να προετοιμάσω την ομάδα σωστά για το ματς. Είναι ευχάριστες στιγμές, είναι ένα κομμάτι της ζωής όλο αυτό».

Για τα όσα παίρνει ο ΠΑΟΚ από τους νέους παίκτες της ομάδας όπως ο Ολιβέιρα και ο Σφιντέρσκι:
«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ποιότητά τους και προσπαθούμε να τους ενσωματώσουμε γρήγορα στην ομάδα. Θα σας πω κάτι σημαντικό για εμένα. Ένας παίκτης που ήταν πολύ καλός με τον Ολυμπιακό και έπαιξε βασικός σήμερα έμεινε στον πάγκο και πέρασε ως αλλαγή παίζοντας καλά. Μιλώντας μετά μαζί του μου είπε ότι καταλαβαίνει την απόφασή μου γιατί πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα».

Για τον Λημνιό: «Δεν είναι πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, 2-3 μέρες θα μείνει εκτός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x