Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Εμείς πρώτοι μέσα στα γήπεδα»

Το ηθικό των ποδοσφαιριστών του επιχείρησε να τονώσει στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ρόλο ψυχολόγου έχει αναλάβει αυτές τις μέρες στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το κλίμα στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια είναι ιδιαίτερα βαρύ, λόγω των τελευταίων γεγονότων με τις τιμωρίες της ομάδας και όσα θα ακολουθήσουν μετά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Για αυτό τον λόγο ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε στη χθεσινή του ομιλία στους παίκτες πως πρέπει να παραμείνουν αφοσιωμένοι στη δουλειά τους, σε μία προσπάθεια να τους τονώσει το ηθικό ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών τους.

«Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και είναι λογικό. Μέσα στο χορτάρι δείξατε ότι είστε η καλύτερη ομάδα κι αυτό πρέπει να σας κάνει να νιώθετε υπερήφανοι. Ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μην σας αντιμετωπίσει. Ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή έδωσε πλεονέκτημα στην ΑΕΚ που έφυγε από το γήπεδο. Και στα δύο αυτά μεγάλα ματς εσείς ήσασταν οι νικητές. Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε σωστούς χαρακτήρες για να αντιδράσουμε σωστά και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η νοοτροπία μας», ανέφερε αρχικά ο Λουτσέσκου και συνέχισε:

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και έχουμε ισχυρό κίνητρο για αυτό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Αλλά και στο πρωτάθλημα, είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τη δουλειά μας και τους κόπους μας μέσα στο γήπεδο. Να αποδείξουμε ότι εμείς είμαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές. Στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε οι πρώτοι στους αγώνες που έγιναν μέσα στα γήπεδα».

Από την πλευρά τους, οι παίκτες συμφώνησαν σε όσα τους είπε ο προπονητής τους και έδειξαν αποφασισμένοι να αποδείξουν πως αυτοί αξίζουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τη φετινή σεζόν, ως μία απάντηση στην επίθεση που αισθάνονται πως δέχονται από την αρχή της χρονιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x