Κύπελλο Ελλάδας

Λουτσέσκου για Ουάρντα: «Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σέβονται όλοι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στη σιωπηρή τιμωρία του Αιγύπτιου άσου για πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του ΠΑΟΚ, όχι όμως και από το αποτέλεσμα στο 1-1 με τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε και στη σιωπηρή τιμωρία του Αμρ Ουάρντα τονίζοντας πως η πειθαρχία είναι πάνω από όλα.

Αναλυτικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για:

-το αποτέλεσμα με τον Άρη: "Το μοναδικό για το οποίο δεν είμαι ικανοποιημένος σήμερα, είναι το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από την πίεση που ασκήσαμε, από τα 30 λεπτά που παίξαμε ποδόσφαιρο, κόντρα σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ίσως. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα τελευταία 10-12 λεπτά, που κάναμε κάποια λάθη και δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να πιέσει, κάτι στο οποίο είναι καλός. Ξεκινήσαμε στο δεύτερο μέρος, πιέζοντας, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα και υπήρχε ρίσκο στο παιχνίδι μας καθώς ήμασταν 10 με 11, παρόλα αυτά συνεχίσαμε να πιέζουμε και μας πίεσε και ο αντίπαλος σε εκείνη τη χρονική στιγμή".

- τις αλλαγές που έκανε: "Αυτό το παιχνίδι, ήταν ανάμεσα σε μία σειρά δύσκολων αγώνων. Θα έπρεπε να διαχειριστούμε την ένταση και τη δύναμη των αγώνων και για αυτό κάναμε τόσες αλλαγές. Και οι δύο αλλαγές, ήταν για τραυματισμούς".

-την αντικατάσταση του Χατσερίδη: "Ο Χατσερίδης μας είπε ότι ζαλιζόταν από το χτύπημα στο κεφάλι και ότι δεν είχε τον έλεγχο".

-την προσαρμογή του Βέρνμπλουμ: "Το έχω ξαναπεί. Όταν ένας παίκτης έρχεται αργά, με 2 βδομάδες μόλις προετοιμασία, είναι δύσκολο να προσαρμοστεί. Αυτό που χρειάζεται είναι επίσημα παιχνίδια. Θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, για να μπορέσει να βρει τον ρυθμό του. Εξαρτάται και από τον τύπο παιχνιδιού που έχουμε να παίξουμε. Κόντρα στην Τσέλσι για παράδειγμα, ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα πιέσει και θα έπρεπε να οδηγηθεί στο φυσικό παιχνίδι με τα προσόντα του. Τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες έδειξε χαρακτήρα, σήκωσε τα χέρια και ζήτησε να πάει πίσω. Όπως έχω πει ξανά, παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, έχουμε βρει ένα νέο σύνολο, το σημαντικό είναι να κερδίζεις και να μην αποσπάσαι από τον στόχο σου".

- την εικόνα της ομάδας του: "Φέτος η κατάσταση είναι διαφορετική. Δεν μπορώ να δώσω χρονικό όριο για αυτή την ομάδα. Αυτή η ομάδα συνεχίζει να κερδίζει. Έχουμε 4 νίκες στο πρωτάθλημα και ξεκινήσαμε με -2. Δεν είναι δίκαιο. Σήμερα ήρθε αυτό το 1-1, με δέκα παίκτες, σκεπτόμενοι και το παιχνίδι που θα έρθει με τον Ολυμπιακό. Είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση αυτή τη στιγμή. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις και είμαστε στον στόχο μας. Για εμάς, είναι σημαντικό να κερδίζουμε".

-το πειθαρχικό παράπτωμα του Ουάρντα: "Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Η ομάδα έχει μία συγκεκριμένη πειθαρχία και κανόνες, που πρέπει να τους σέβονται όλοι. Με συμβιβασμούς, ρισκάρουμε να χάσουμε το γκρουπ και είναι πάρα πολύ απλό".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x