Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να θεωρεί τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή όχι μόνο για φέτος, αλλά και για πέρσι.

Με δηλώσεις του στη Nova, ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε για πολλοστή φορά πως ο ΠΑΟΚ ήταν πρωταθλητής ΚΑΙ πέρσι.

«Μέσα μου υπάρχει η ικανοποίηση ότι κάναμε τέλεια τη δουλειά μας. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα δεύτερη συνεχή χρονιά στο γήπεδο, το απολαμβάνουμε και υπάρχει η ικανοποίηση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα. Έχουμε όμως άλλα δύο ματς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, στο ματς με τον ΠΑΣ και στον τελικό του Κυπέλλου», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Όσο για αν είναι σίγουρος μήπως παίκτες του δεν θα επηρεαστούν από τα επινίκια και το κλίμα ευφορίας μετά την εξασφάλιση του τίτλου, είπε; «Ναι, γιατί όχι; Οι εορτασμοί ήταν μόνο για μια βραδιά, μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, γιατί έπρεπε μετά να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς με τον Αστέρα και να μη ρισκάρουμε τίποτα. Τα καταφέραμε, γιατί ήταν μεγάλη μας επιθυμία να είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Οι παίκτες μου έχουν φανταστική νοοτροπία και όλοι καταλαβαίνουν τη σημασία που έχει ο στόχος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα και να γράψουμε ιστορία».

Ερωτηθείς αν προβληματίζεται για τις απουσίες βασικών παικτών απάντησε: «Γιατί με ρωτάτε συνέχεια το ίδιο; Έχουμε ένα γκρουπ παικτών και όλοι δίνουν τα πάντα. Όταν μια ομάδα έχει τόσο καλά αποτελέσματα σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, πάντα έχει πολλούς παίκτες σε ετοιμότητα. Πέρσι χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες, φέτος χάσαμε κάποιους ακόμη με τραυματισμό ή μεταγραφή, αλλά η ομάδα συνέχισε στον ίδιο δρόμο και είχε εκπληκτική αντίδραση. Είναι πάντως αλήθεια πως με τις αλλαγές ίσως διαφοροποιείται λίγο ο τρόπος παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x