Europa League

Λουτσέσκου: «Σημαντική νίκη για την ομάδα αλλά και για εμένα»

Την σημασία της επικράτησης του ΠΑΟΚ επί της Έστερσουντ τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο τόνισε ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά», Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ως μία πολύ σημαντική νίκη που θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ στην συνέχεια της σεζόν χαρακτήρισε την επικράτηση του «δικεφάλου του Βορρά» επί της Έστερσουντ με 3-1, ο προπονητής της ομάδας Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα ''dulce sport'', χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το χθεσινό (17/8) αποτέλεσμα τόσο για την ΠΑΟΚ όσο και για τον ίδιο προσωπικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ηταν πολύ σημαντική νίκη για μας, καθώς επιστρέψαμε και δείξαμε αποφασιστικότητα. Ανατρέψαμε ένα σκορ, το οποίο θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνο. Επιστρέψαμε από το 0-1, έχοντας δεχτεί ένα -εντελώς- απίθανο γκολ από τους Σουηδούς.
Ηταν μια νίκη και για μένα, καθώς είχα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Είχα έξι μέρες στη διάθεση μου, ούτε καν εβδομάδα ολόκληρη, προκειμένου να περάσω καινούργια πράγματα στην ομάδα, να προσαρμοστούμε. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ».

Στο ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενούνται δηλώσεις και του αμυντικού του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα ο οποίος τόνισε τα εξής: «Καλό αποτέλεσμα. Επιστρέψαμε μετά το 0-1 και νομίζω πως κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Είναι θετικό ότι σκοράραμε τρία τέρματα. Πριν από το παιχνίδι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μας έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τον αντίπαλο τις οποίες κι αξιοποιήσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x