Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Θα είμαστε έτοιμοι με Βασιλεία»

Παρά την ήττα με 3-1 από την Αντβέρπ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος και αισιόδοξος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των πολλών αναπληρωματικών που χρησιμοποίησε στη φιλική ήττα του ΠΑΟΚ από την Αντβέρπ (3-1) και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ετοιμότητα της ομάδας του στα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League απέναντι στη Βασιλεία.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το φιλικό. Έπαιξαν πολλοί νέοι παίκτες και είναι λογικό να μην έχουν αυτοματισμούς, να μην υπάρχει συνεννόηση, αλλά έδειξαν διάθεση και θέληση. Είναι καλό για μας ότι έπαιξαν οκτώ παίκτες για 90 λεπτά. Παρότι δεν είχαμε στράικερ και αριστερό μπακ οι παίκτες μου που κλήθηκαν να παίξουν σε αυτές τις θέσεις, ο Μπαλογιάννης αριστερό μπακ και ο Μυστακίδης σέντερ φορ, δεν παραπονέθηκαν και προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο. Αυτό δείχνει πως υπάρχει καλή νοοτροπία. Προσπαθούμε να βρούμε χημεία με τους νέους παίκτες και με τους άλλους να τους ξαναβάλουμε στην ομάδα. Κάποιοι είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας από τους άλλους. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για λίγο και να επιστρέψουμε πιο φρέσκοι για να είμαστε καλύτεροι λίγο πριν τα ματς με τη Βασιλεία», τόνισε.

Για τα ματς με τη Βασιλεία που πλησιάζουν είπε: «Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με εμπειρία σε αυτά τα ματς. Η Βασιλεία είναι ομάδα που κυριαρχεί, παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι σημαντικό να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες. Θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι».

Αναφορικά με την παρουσία του Λύρατζη, είπε: «Ο Λύρατζης είναι αρκετό μαζί μας, είχε πάει στους Μεσογειακούς Αγώνες, ξεκουράστηκε λίγο και τον φέραμε εδώ για να έχουμε ισορροπία στα τελευταία φιλικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x