Κύπελλο Ελλάδας

Λουτσέσκου: «Ωραίο απόγευμα για την ομάδα»

Ως ένα ωραίο απόγευμα χαρακτήρισε αυτό της Πέμπτης ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη πρόκριση της SKODA Ξάνθης επί του ΟΦΗ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως ήταν δίκαιη η πρόκριση των ακριτών στα ημιτελικά, αφού είχαν τον έλεγχο και έπαιξαν επιθετικά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και περιμένει με αγωνία τα ημιτελικά, αφού θεωρεί μεγάλη επιτυχία την πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι σήμερα, γιατί περάσαμε στα ημιτελικά μετά τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ, στα οποία αξίζαμε την πρόκριση. Είναι ένα ωραίο απόγευμα για την ομάδα, τους παίκτες, την πόλη.

Στο σημερινό αγώνα, ξεκινήσαμε πολύ καλά με ένα επιθετικό τρόπο, κρατώντας τον έλεγχο του αγώνα και σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος, ακόμα και αν δεν δεχτήκαμε πίεση, ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσουμε με περισσότερη ένταση.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ελέγξαμε το παιχνίδι. Κάποια λίγα προβλήματα από δικά μας λάθη δεν κόστισαν και στο τέλος σκοράραμε κι ένα τρίτο γκολ που, με βάση την εικόνα μας και στα δύο παιχνίδια, το αξίζαμε. Το περίμενα αυτό το ματς πολύ, γιατί ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολα είναι αυτά τα παιχνίδια και πόσο εύκολα γυρνάνε μία κατάσταση.

Περάσαμε στους «4» του Κυπέλλου και περιμένουμε τα δύο παιχνίδια με αγωνία, γιατί είναι σημαντικό το να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τελικό. Από αύριο, ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x