Κύπελλο Ελλάδας

Λουτσιάνο: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, θέλω Ξάνθη»

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Ολυμπιακού και της Skoda Ξάνθης, οι οποίοι σήμερα έρχονται αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου.Ποιο το σχόλιο του παλαίμαχου Βραζιλιάνου άσου.

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Ολυμπιακού και της Skoda Ξάνθης, οι οποίοι σήμερα έρχονται αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου. Ποιο το σχόλιο του παλαίμαχου Βραζιλιάνου άσου.

«Πραγματικά πέρασα πολύ όμορφες στιγμές και στις δύο ομάδες και η καρδιά μου θα χτυπήσει δυνατά και για τις δύο σε αυτό τον τελικό. Περιμένω ότι θα γίνει μοιρασμένο παιχνίδι, άλλωστε η πρόκληση είναι μεγάλη και το ενδιαφέρον ακόμη σημαντικότερο, οπότε υπάρχει ισχυρό κίνητρο και στις δύο ομάδες. Επειδή, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα παρουσιαστεί ξανά αυτή η μοναδική ευκαιρία στην Ξάνθη, αντίθετα με ό,τι ισχύει για τον Ολυμπιακό, πραγματικά θα ήθελα να δω την Ξάνθη να σηκώνει το τρόπαιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ και τις δύο ομάδες, αλλά για μία φορά ας το πάρει η Ξάνθη και μετά, όπως και πριν, πάλι ο Ολυμπιακός θα είναι κυρίαρχος», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος προπονητής στην εφημερίδα Live Sport και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός δεν χωρεί αμφιβολία ότι είναι πιο έμπειρη και περισσότερο ολοκληρωμένη ομάδα σε σχέση με την Ξάνθη. Όπως έχει και πιο πολλές λύσεις. Για αυτό είναι και το φαβορί του τελικού. Σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια όπου κρίνεται ένας τίτλος, αυτά μετρούν πολύ. Όμως είναι μόνο ένα ματς, δίχως επιστροφή και άλλη ευκαιρία, και η Ξάνθη είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τα πάντα προκειμένου να το κερδίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x