Champions League

Λουτσιάνο στον ΣΠΟΡ FM: «Μπήκε να πάρει αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ριέκα εξέφρασε ο Λουτσιάνο, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αποφασισμένος να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ριέκα μπήκε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, όπως δήλωσε ο Λουτσιάνο στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Στην πορεία άλλαξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που κυριάρχησε», ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών και νυν βοηθός προπονητή της Ξάνθης, ο οποίος μίλησε για τον επαναληπτικό στην Κροατία:

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει ως Ολυμπιακός. Πρέπει να πάει εκεί και να πιστέψει ότι θα πάρει την πρόκριση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσιάνο στην εκπομπή «Transfer Market Live» με τους Γιώργο Σπανομανώλη και Αλέξανδρο Ξενικάκη

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Προσωπικά, είδα από την αρχή τον Ολυμπιακό αποφασισμένο για θετικό αποτέλεσμα. Από όλες τις πλευρές ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Στην πορεία άλλαξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Νομίζω ότι δίκαια κέρδισε αυτό το παιχνίδι, με έναν τρόπο πάρα πολύ θετικό που δείχνει ότι έχουν μάθει τους παίκτες του Ολυμπιακού πως τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή».

Για το γκολ του Ρομαό στο 93’: «Είναι ένα γκολ πολύ σημαντικό, όπως είπες και εσύ, που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει και δεύτερο παιχνίδι. Σε τέτοιο επίπεδο, σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση, δεν μπορείς να πεις ότι όλα τελείωσαν στο πρώτο ματς. Τα λέμε όλα αυτά επειδή κέρδισε, αλλά αν είχε χάσει θα είχαν ασχοληθεί με τον προπονητή και πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι για το δεύτερο παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες, αλλά πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στο δεύτερο ματς».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε ο ίδιος: «Ο Οφόε, ο Καρσελά, ο Μάριν όλα τα παιδιά έκαναν ένα καλό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε τελειώσει την Ριέκα, αν είχε σκοράρει πιο νωρίς στο ματς. Είχε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε σκοράρει δύο φορές με τον Σεμπά. Ο κόσμος λέει ότι δεν είχε βάλει τα γκολ, κάτι που δεν ισχύει, και στέκονται στον Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός πατούσε πάρα πολύ γερά στα πρώτα λεπτά και έτσι κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι».

Για τον Καρσελά: «Είναι ένας παίκτης που κρατάει την μπάλα την ώρα που πρέπει, μοιράζεται πάρα πολύ ωραία την μπάλα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Οφόε μπορεί να μην φαίνεται πάρα πολύ στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είναι μπροστά και πίσω. Είναι κρίσιμος ένας τέτοιος παίκτης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Για τον δεύτερο αγώνα στην Κροατία: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι αν ο Ολυμπιακός είναι προσεκτικός στην άμυνα θα έχει τις ευκαιρίες και θα μπορέσει να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει ως Ολυμπιακός. Πρέπει να πάει εκεί και να πιστέψει ότι θα πάρει την πρόκριση».

Για την πρεμιέρα της Ξάνθης στη Σούπερ Λίγκα: «Είμαστε στην τελευταία ευθεία για το παιχνίδι του Σαββάτου και εύχομαι να ξεκινήσουμε με υγεία οι ποδοσφαιριστές μας, να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και πιο πολύ για την Ξάνθη, επειδή έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε την πρεμιέρα μας με την Λαμία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x