Γ' Εθνική

Λύγισε τη Βέροια η Καβάλα!

Στην Καβάλα το μεγάλο ντέρμπι της Football League, καθώς επικράτησε 1-0 της Βέροιας και την έπιασε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Την έδρα της εκμεταλλεύθηκε η Καβάλα και πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε 1-0 της Βέροιας, με αποτέλεσμα η Καλαμάτα να μένει μόνη πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας. Το τελικό σκορ έγραψε ο Κέρθι στο 30’, με τους γηπεδούχους μάλιστα να έχουν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Βέροια με τον Σιμόνι έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Τη μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει τη νίκη έχασε ο Ασπρόπυργος εντός έδρας κόντρα στο Αιγάλεω. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37’ με τον Κάκκο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν από τη λήξη του ημιχρόνου με τον Τσιλιγκίρη. Όλα κρίθηκαν στις καθυστερήσεις, όταν ο Ζγκούρι του Ασπρόπυργου έχασε πέναλτι για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Γκέλα για τον ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου από το 35’, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 0-0. Μάλιστα, οι Ροδίτες έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες (70’, 84’) για να πάρουν τη νίκη μέσα στην Κρήτη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/10

Καλαμάτα-Ιωνικός 1-0
(53’ Στεργίδης)

Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός 1-1
(19’ Πόζογλου – 90+2’ Γώγος)

Κυριακή 20/10

Ιάλυσος-Νίκη Βόλου 1-0
(32’ πέν. Σερτζίνιο)

Ένωση Ασπρόπυργου-Αιγάλεω 1-1
(
37’ Κάκκο – 45’+5’ Τσιλιγγίρης)

Καβάλα-Βέροια 1-0
(30’ Κέρθι)

Τριγλία-Τρίκαλα 0-1
(82’ Λώττας)

ΟΦ Ιεράπετρας-Διαγόρας 0-0

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:

Αιγάλεω-Νίκη Βόλου
Βέροια-Ένωση Ασπροπύργου
Ιωνικός-Ιάλυσος
Τρίκαλα-Καβάλα
Διαγόρας-Καλαμάτα
Θεσπρωτός-Τριγλία
Ολυμπιακός Βόλου-ΟΦ Ιεράπετρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x