Europa League

Λυσάνδρου: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Την άποψη πως αν η ΑΕΚ είναι αυτή που πρέπει στους αγώνες απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» του Europa League εξέφρασε ο Μάκης Λυσάνδρου.

Αισιόδοξος ότι αν η ΑΕΚ είναι αυτή που πρέπει στους δύο αγώνες με τη Ντιναμό Κιέβου εμφανίστηκε ο Mηνάς Λυσάνδρου, λίγο μετά την κλήρωση της φάσης των «32» του Europa League.

Ο Α' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ παραδέχθηκε πως η ουκρανική ομάδα είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά στην «Ένωση» θα αξιολογήσουν την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Λυσάνδρου στην Cosmote TV

Για την κλήρωση της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου: «Όταν καλείσαι να αγωνιστείς στη φάση των 32, όλες οι ομάδες έχουν ένα βάρος, μία πορεία και μία δυναμική που πρέπει να αξιολογήσουμε. Η Ντιναμό είναι μία ομάδα με τις δικές της παραστάσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα πρέπει να την αξιολογήσουμε».

Για την δυναμική της ουκρανικής ομάδας: «Η Ντιναμό Κιέβου είναι μία μεγάλη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει τερματίσει πρώτη στον όμιλό της, έχει ένα δύσκολο ταξίδι να κάνει η ΑΕΚ. Είναι μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα στη χώρα της, θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολη η κλήρωση, αλλά και πολύ πιο δύσκολη».

Για το γεγονός πως η έδρα που έχει η Ντιναμό Κιέβου, το Ολιμπίνσκι θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Champions League: «Έχει τη δική του σημασία ότι εκεί θα γίνει ο τελικός. Ήταν ένας στόχος η καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκτός των άλλων και η βελτίωσή μας στο ranking της UEFA και να επιστρέψουμε εκεί που ιστορικά βρισκόμαστε».

Για το αν κρίνεται επιτυχημένη η πορεία της ΑΕΚ μέχρι σήμερα: «Αντικειμενικά είναι επιτυχημένη η πορεία της ομάδας. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε όλοι είναι πως έχουμε την τύχη μέσα από σωστή δουλειά, σοβαρότητα και μέθοδο να διαχειριστούμε μία κατάσταση με πολλή ηρεμία. Ήταν μεγάλη επιτυχία η πρόκριση από τους ομίλους, ενώ ο τυχόν αποκλεισμός στους ομίλους δεν ήταν αποτυχία. Αν εμφανιστούμε αυτοί που πρέπει να είμαστε, τότε θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x