Αγγλία

Λύσεις στην επίθεση ψάχνει ο Πάρντιου

Την επιθετική γραμμή της Κρίσταλ Πάλας σκοπεύει να ενδυναμώσει ο Άλαν Πάρντιου για τη ερχόμενη περίοδο.

Μόνο ... εύκολη υπόθεση δεν είναι το γκολ για την Κρίσταλ Πάλας, όπως έδειξε δηλαδή και την περασμένη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Η επιθετική τους συγκομιδή, με μόλις 39 τέρματα, αποτέλεσε την τρίτη χειρότερη σε όλο το πρωτάθλημα.

Οι επιθετικοί της Πάλας Ντιουάιτ Γκέιλ, Κόννορ Γουίκαμ, Φρέιζερ Κάμπελ και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, σκοράραν όλοι μαζί μόλις 9(!) τέρματα, με αξιοσημείωτο το γεγονός πως πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο κεντρικός αμυντικός Σκοτ Νταν, με 5 τέρματα.

Για τη νέα σεζόν λοιπόν ο τεχνικός Άλαν Πάρντιου στοχεύει να πάρει στο «Selhurst Park» ένα – τουλάχιστον – μεγάλο όνομα, ώστε να λύσει το πρόβλημα του εύκολου γκολ για τους Λονδρέζους.

Συγκεκριμένα, ψηλά στη λίστα είναι τόσο ο Κριστιάν Μπεντέκε όσο και ο Σάιντο Μπεραΐνο. Ο Μπεντέκε δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ για τη νέα χρονιά στη Λίβερπουλ, οπότε θα κοιτάξει μάλλον και άλλους πιθανούς για εκείνον προορισμούς.

Απ' την άλλη, ο Μπεραΐνο είναι μια καλή λύση, μόλις 22 ετών, και φαντάζει πιο πιθανό να κλείσει, καθώς το συμβόλαιο του με την Γουέστ Μπρομ λήγει σε 12 μήνες.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x