Γενικά

Λύτρωση με αυτογκόλ στο 89' για το Μαρόκο

Αγχώθηκε, αλλά μπήκε με το... δεξί στο Κόπα Άφρικα το Μαρόκο, το οποίο επικράτησε 1-0 της Ναμίμπια με τον Κεϊμουίνε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 89ο λεπτό.

Νικηφόρα πρεμιέρα, αλλά με αρκετό ζόρι για το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα.

Η ομάδα των Ζίγιεκ, Μπουσουφά, Άμραμπατ, Μπενατιά και Χακίμι τα βρήκε πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι αναμενόταν κόντρα στη Ναμίμπια και επικράτησε 1-0, με τον Κεϊμουίνε να δίνει τη λύση στο 89’ με αυτογκόλ.

Η ομάδα του Ερβέ Ρενάρ είχε συνολικά τον έλεγχο του αγώνα, κυνηγούσε περισσότερο το γκολ και πίεσε τον αντίπαλό της που είχε σε πολύ κατάσταση τον τερματοφύλακά της, Λόιντ Καζάπουα. Ο οποίος βρήκε τη απάντηση σε προσπάθειες των Ζίγιεκ και Χαμίκι. Η λύση δόθηκε κατά λάθος από την αντίπαλη πλευρά, με τον Ιταμουνούα Κεϊμουίνε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του 30χρονου πορτιέρε, θέλοντας να τη διώξει.

Μαρόκο: Μπονό, Ντιράρ, Χακίμι, Σαΐς, Μπενατιά, Αΐτ-Μπενασέ (70' Ελ Αχμάντι), Μπουραμπιά (58' Μπουφάλ), Μπουσουφά, Αμραμπάτ, Ζίγιεκ, Ελ Νεσιρί (78' Μπουταΐμπ).

Ναμίμπια: Καζάπουα, Νιάμπε, Χαοσέμπ, Χάναμουμπ, Χόραμπ, Στάρκε (64' Παπάμα), Χότο (87' Στέφανους), Κετίτζερε, Σιτέμπι, Σαλουίλε, Λιμπόντι (80' Κεϊμουίνε).

1η αγωνιστική 4ου ομίλου

Κυριακή (23/06)
Μαρόκο-Ναμίμπια 1-0
(89’ αυτ. Κεϊμουίνε)

Δευτέρα (24/06)
Ακτή Ελεφαντοστού-Νότιος Αφρική (17:30)

Βαθμολογία
Μαρόκο 3
Ακτή Ελεφαντοστού 0 *
Νότιος Αφρική 0 *
Ναμίμπια 0
*Δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα

Παρασκευή (28/06)
Μαρόκο-Ακτή Ελεφαντοστού (20:00)
Νότιος Αφρική-Ναμίμπια (23:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x