Γ' Εθνική

Λυτρώθηκε στο 90’ ο Ηρακλής

Στην εκπνοή λύγισε τη Νάουσα ο Ηρακλής. Με γκολ του Κρυστάλλη επικράτησε 2-1 και γλίτωσε ένα ακόμα στραβοπάτημα στην προσπάθειά ανόδου από τον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ζορίστηκε κόντρα στη Νάουσα ο Ηρακλής.

Στο ντεμπούτου του Σπύρου Μπαξεβάνου στον πάγκο, ο «Γηραιός» λυτρώθηκε στην εκπνοή του ματς και πήρε με 2-1 ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθειά του για την άνοδο στη Football League.

Η βροχή που έπεφτε στο «Καυτανζόγλειο» έκανε δύσκολο το έργο των παικτών, με το πρώτο ημίχρονο να κυλάει χωρίς φάσεις.

Ουσιαστικά, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν και αυτή που άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καραντασιάδης εκμεταλλεύτηκε κόντρες μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού του ματς η Νάουσα «χτύπησε» με γκολ του Τζημογιάννη με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυζιρίδη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Αυτός που γλίτωσε, τελικά, τον Ηρακλή από το στραβοπάτημα ήταν ο Κρυστάλλης. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή -και λίγο πριν τη λήξη του ματς- ο έμπειρος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το άψογο γύρισμα του Μεντί στο δεύτερο δοκάρι που αδρανοποίησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 2-1.

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Κουρέλλας (87΄Κρυστάλλης), Κωστούλας (76΄Μεντί), Παναγιωτούδης, Τάι, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (63’ Ντε Σμεντ), Ρόβας

Νάουσα : Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Ζούρκος, Παντζαρτζίδης, Μουρίκι, Τούφας, Μαντώς, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x