Ένα ματς που θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό των παικτών αλλά και κάθε φιλάθλου της ομάδας χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στο Λεβαδειακό ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός της Ένωσης εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στα γήπεδα μετά την πολύμηνη απουσία του, ενώ ευχήθηκε να είναι σε θέση να βοηθήσει την Ένωση να κατακτήσει το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό το ματς θα μείνει για πάντα χαραγμένο όχι μόνο στα δικά μας μυαλά, αλλά στον κάθε φίλαθλο της ομάδας. Είναι μεγάλη μέρα για την ομάδα, ο κόσμος έδειξε ότι το θέλει πολύ. Δεν ξέρω αν έχω ζήσει στη ζωή μου κάτι παρόμοιο».

Για την απόφαση της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ:
«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν γίνεται σε καμιά άλλη χώρα. Είναι καιρός να πάρουν μια απόφαση, κάπου να καταλήξουν. Είμαστε πρωταθλητές, πανηγυρίζουμε. Ισχύει, δεν ισχύει; Είναι ψιλογελοίο αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες. Νομίζω έιναι προφανές ποια πρέπει να είναι η απόφαση, δεν ξέρω γιατί καθυστερεί τόσο πολύ».

Για την εξέλιξη της σεζόν:
«Η ομάδα είχε πολύ καλό σύνολο. Ο προπονητής κατάφερε και πήρε το μέγιστο που μπορούσε να πάρει. Δεν μπορείς να πεις ότι η ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια λόγω ενός παίκτη, αλλά λόγω ότι πολλοί παίκτες έδωσαν ώθηση για να είμαστε σήμερα εδώ και να πανηγυρίζουμε».

Για τον Χιμένεθ:
«Του βγάζω το καπέλο. Είναι ένας καλός προπονητής, που και στα άλλα δύο παιχνίδια θα πάει για να κερδίσει. Πήρε τα μέγιστα που μπορούσε από κάθε παίκτη και σήμερα πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή του:
«Τελικά μου είχε λείψει περισσότερο απ' όσο το φανταζόμουν κι εγώ,. Το ότι μπήκα μετά από τόσες μέρες σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, ήταν το κατάλληλο σημείο για να γυρίσω. Να δω ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και στο τέλος του παιχνιδιού να πανηγυρίζουμε έτσι».

Για τον τελικό Κυπέλλου και αν θα είναι έτοιμος:
«Έχουμε καιρό ακόμα, τρεις βδομάδες περίπου για τον τελικό. Υπάρχουν και άλλα δύο ματς, πρώτα να είμαι καλά. Σήμερα δεν ήταν πιεστικό το παιχνίδι, στα άλλα δύο ματς ελπίζω να πάρω χρόνο συμμετοχής, να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα στον τελικό να πάρει το Κύπελλο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ