Stoiximan Super League

Μάνταλος: «Νιώθω σαν να αναστήσαμε έναν… νεκρό»

Με την ήττα της στο ντέρμπι, η ΑΕΚ ανέστησε έναν… νεκρό Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος.

Η ΑΕΚ ανέστησε έναν… πεθαμένο Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον αρχηγό των «κιτρινόμαυρων», Πέτρο Μάνταλο, που δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά την ήττα της ομάδας του με 3-2 (από 0-2).

«Είναι ένα βράδυ που τελειώνει με το χειρότερο τρόπο για την ΑΕΚ. Αυτό καταλαβαίνουμε στο τελευταίο σφύριγμα το παιχνίδι τελειώνει με το χειρότερο τρόπο. Είμαι εδώ επειδή πρέπει, δεν υπάρχει καμία διάθεση για λόγια. Δεν ξέρω τι μπορούμε να συζητήσουμε τέτοια ώρα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε…τι να πούμε; Πάλι λόγια πως πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι; Δεν είναι ώρα για λόγια. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να απολογηθούμε στον κόσμο που είναι κοντά μας και δεν ξέρω ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα», ανέφερε αρχικά μέσω της Nova.

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι στράβωσε για την ΑΕΚ στην εξέλιξη του αγώνα, απάντησε: «Το παιχνίδι δεν το κέρδισε ο Παναθηναϊκός, το παιχνίδι χάθηκε από μας. Ο εγωισμός μας δεν μας άφησε να κάνουμε το 0-3 και με όλο το σεβασμό προς τον Παναθηναϊκό, νιώθω σα να αναστήσαμε ένα νεκρό. Έτσι νιώθω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x