Όλα λάθος τα έκανε αυτός και οι συμπαίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο σύμφωνα με τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος ανέφερε πως η ΑΕΚ δεν έκανε... τίποτα στην επανάληψη! Παράλληλα, ο αρχηγός της Ένωσης θέλησε να ευχηθεί περαστικά στον πρώην συμπαίκτη του και νυν παίκτη του Ολυμπιακού, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μάνταλος στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς: «Δεν υπάρχουν πολλά λόγια. Ξεκινήσαμε το ματς πολύ καλά. Για 45 πηγαίναμε καλά και μπορούσαμε σε κάποιες φάσεις να κάνουμε και άλλο γκολ. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έκανε τις ευκαιρίες του γκολ. Εμείς στο β’ μέρος είχαμε πει να συνεχίσουμε υην πίεση ψηλά αλλά δεν κάναμε τίποτα. Βάση της εικόνας στο β’ μέρος δεν αξίζαμε κάτι. Ο Ολυμπιακός μπήκε επιθετικά στην επανάληψη. Όλα πήγαν στραβά για εμάς. Τα κάναμε όλα λάθος. Και έγινε αυτό που έγινε. Είμαστε αρκετά μακριά πλέον από τη δεύτερη θέση. Αυτό που δεν κάναμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας, αντίθετα με τον Ολυμπιακό».

Για το αν επηρεάζει μια τέτοια ήττα: «Όταν κάνεις μια ήττα και δέχεσαι τέσσερα γκολ επηρεάζει. Να κερδίσουμε το Κύπελλο που είναι το μόνο που μας μένει. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να μένουν δυνατές στα δύσκολα».

Για την πίεση της ΑΕΚ που έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο: «Η πίεση μας δεν είναι θέμα δυνάμεων. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Στο δεύτερο μέρος πήγαν όλα στραβά. Όλα…».

Για τον τραυματισμό του Χριστοδουλόπουλου: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλά αποτελέσματα αύριο. Κάτι αισθάνθηκε στο γόνατο. Να μην είναι τίποτα σοβαρό».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ