Stoiximan Super League

«Μάντρωμα» μέχρι την Πέμπτη στον ΠΑΟΚ

Την απόφαση να παραμείνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο μέχρι και την Πέμπτη και το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς για το Europa League πήρε η διοίκηση.

Στο «Μακεδονία Παλλάς» θα παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για τις επόμενες ημέρες μέχρι και το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σλόβαν Λίμπερετς για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Η διοίκηση της ομάδας έλαβε την απόφασή αυτή σήμερα, με στόχο να υπάρξει μεγάλη συγκέντρωση των παικτών στο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το κλίμα στον Δικέφαλο του Βορρά μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό είναι ακόμη περισσότερο επιβαρυμένο, κάτι το οποίο το έχουν καταλάβει όλοι στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι και ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος χθες υποδέχθηκε τους παίκτες στο "Μακεδονια Παλλάς" και προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό του ρόστερ.

Οι ποδοσφαιριστές, μετά την συνάντηση που είχαν χθες το βράδυ με τον ιδιοκτήτη, κοιμήθηκαν στο ξενοδοχείο και σήμερα έμαθαν ότι θα παραμείνουν εκεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x