Ιταλία

Μαντσίνι: «Δεν κάνω πρόβλεψη για το Ίντερ-Μίλαν»

Μακριά από κάθε ρίσκο σκέψης για το ποιος θα είναι ο νικητής του ντέρμπι του Μιλάνο έμεινε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Για την αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν μίλησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική αθλητική εφημερίδα. Ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης σχολίασε την αγωνιστική παρουσία των δύο συλλόγων, τις ιδιαιτερότητες που «κρύβει» ο συγκεκριμένος αγώνας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα «βαριά χαρτιά» των δύο μονομάχων.

«Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη για τον αγώνα της Ίντερ με τη Μίλαν. Ελπίζω απλώς η Ίντερ να έχει ένα καλό παιχνίδι. Οι«νερατζούρι» ξεκίνησαν δυνατά το πρωτάθλημα επειδή διαθέτουν καλύτερη χημεία από τη Μίλαν, η οποία κινήθηκε εξαιρετικά στις μεταγραφές αλλά χρειάζεται χρόνο για να «δέσει».

Δεν γνωρίζω πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η Ίντερ. Έχω παρακολουθήσει μόνο το παιχνίδι της ενάντια στη Ρόμα. Η Μίλαν διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα και ελπίζω αμφότερα τα κλαμπ να παίξουν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ντέρμπι του Μιλάνο θεωρείται ο σημαντικότερος αγώνας της σεζόν για τις δύο ομάδες. Υπάρχει τεράστια πίεση όμως η νίκη προσφέρει μόλις 3 πόντους.

Μάουρο Ικάρντι και Ιβάν Πέρισιτς είναι αποφασιστικοί παράγοντες για το παιχνίδι της Ίντερ. Ο Μπρόζοβιτς θα μπορούσε να βοηθήσει με το απρόβλεπτο παιχνίδι του, όμως θα απουσιάσει. Η Μίλαν διαθέτει πολλούς σημαντικούς παίκτες και στην περίπτωση που αγωνιστεί ο Κάλινιτς μπορεί να πληγώσει την Ίντερ
» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 53χρονος τεχνικός.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x