Γενικά

Μαντσίνι: «Η Ιταλία δεν έχει πρόβλημα στην επίθεση»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, στήριξε τους επιθετικούς του, τονίζοντας πως η εθνική Ιταλίας δεν έχει πρόβλημα στην επίθεση.

Μπορεί η Ιταλία να σκοράρει με το... σταγονόμετρο, παρ’ όλα αυτά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρομπέρτο Μαντσίνι, τόνισε πως η ομάδα δεν έχει πρόβλημα στον επιθετικό τομέα.

Ο 54χρονος τεχνικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας απέναντι στην Πολωνία στο πλαίσιο του Nations League. Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε με τον Μπιράγκι στο 92’ και η γκρίνια για την επιθετική δυστοκία ξεκίνησε για τα καλά. Από την πλευρά του, ο έμπειρος προπονητής έσπευσε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει πρόβλημα με τους επιθετικούς της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα» στα ΜΜΕ της Ιταλίας
«Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους επιθετικούς. Είναι φορές που δεν κερδίζεις και δεν ξέρεις γιατί, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν. Τώρα ελπίζουμε να παίξουμε είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχικά για το παιχνίδι στην Πορτογαλία. Η νίκη απέναντι στην Πολωνία ήταν σημαντική, αλλά η καλή εμφάνιση, σημαντικότερη. Το σημαντικότερο όμως, είναι η χαρά των παιδιών μετά τη νίκη στην Πολωνία. Τώρα, έχουμε να διορθώσουμε πολλά και να δώσουμε προσοχή στα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας».

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x