Stoiximan Super League

Μάνατζερ Λεάλι: «Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση από την Ευρώπη»

Για το μέλλον του Νίκολα Λεάλι, τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό αλλά και τη Γιουβέντους μίλησε ο εκπρόσωπος του Ιταλού πορτιέρε, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι.

Ανοικτός σε κάθε πρόταση από την Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του είναι ο Νίκολα Λεάλι. Όπως υποστήριξε ο μάντζέρ του, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι στο «tuttojuve», ο Ιταλός πορτιέρε έχει προτάσεις, ενώ η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο θα είναι να μην επιστρέψει στην Γιουβέντους όσο υπάρχει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Αναλυτικά

Την συμβολή του Λεάλι στο πρωτάθλημα με Ολυμπιακό:
«Αυτή η χρονιά αποδείχθηκε πολύ καλή και θετική για τον Λεάλι. Παρότι υπήρχε ισχυρός ανταγωνισμός με τον διεθνή Έλληνα Καπίνο ο Νικόλα έπαιξε σχεδόν 30 ματς και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πέτυχε τον στόχο που είχαμε θέσει. Η εμπειρία στο Γιουρόπα έκανε πιο πλούσιο και δυνατό το βιογραφικό του. Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν είχε εύκολη χρονιά με αλλαγές προπονητών αλλά έπαιξε σχεδόν με όλους. Είναι εμφανές πως μπορεί να παίζει σε μεγάλη ομάδα».

Την ενημέρωση από την Γιουβέντους: «Έχουμε θετική ενημέρωση από την Γιουβέντους από το πως πήγε ο Νικόλα. Δεν ήταν εύκολο για εκείνον και με ξένη γλώσσα. Τώρα σαφώς και του ανοίγονται πόρτες στην Ευρώπη. Θα δούμε τι θα γίνει. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση από την Ευρώπη. Λίγοι στην ηλικία του Νικόλα έχουν τέτοιο βιογραφικό. Ο Νικόλα είναι έτοιμος για την επόμενη ευρωπαϊκή του πρόκληση».

Το εάν θα μπορούσε να γυρίσει στην Γιουβέντους: «Νομίζω ότι για τον Νικόλα το πιο ώριμο θα είναι να συνεχίζει να βελτιώνεται και να κερδίζει πράγματα στο γήπεδο. Όσο υπάρχει ο Μπουφόν νομίζω ότι το πιο σωστό είναι ο Λεάλι να βρει αλλού την ποδοσφαιρική του ωριμότητα».

Την προοπτική του να μείνει ξανά εκτός Ιταλίας: «Φυσικά και γίνεται. Δεν τον φοβίζει το εξωτερικό. Έχει ζήσει τόσες καταστάσεις με τόση μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεδομένα προσέφερε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x